Handelsbetingelser

Betingelser

Hos Billige-fjerbolde.dk ønsker vi at tilbyde et alternativ i form af kvalitets fjerbolde til billige priser. Dog handler det i sidste ende om, at du bliver tilfreds med dit køb og din oplevelse hos billige-fjerbolde.dk. Herunder finder du mere specifikke detaljer omkring levering, reklamationsret, returret m.m.

E-mail: info@billige-fjerbolde.dk

Tlf: 2047 1004

 

Fragt og leveringstid

Fragt i Danmark koster 35 kr., ved køb af under 5 rør fjerbolde. Ved køb af 5 rør fjerbolde eller derover er fragten gratis. Alle pakker sendes med Post Danmark.

Overordnet er det vores mål at levere så hurtigt som muligt og på det sted, der er mest belejligt for dig. Er det for eksempel lettere for dig at få leveret på din arbejdsplads, leverer vi gerne der til. Leveringstiden er 1-3 hverdage.

 

Betaling

Betalingen sker via den sikrede betalingsformular med Paypal. Din Sikkerhed betyder meget for os, og derfor foregår betalingen via den SSL-krypterede Paypal betalingsmodul. På den måde er det kun Paypal som får dine betalignsoplysninger at se og Billige-fjerbolde.dk kan på ingen måde se eller gemme disse data. På den måde sikrer vi dig bedst mulig håndtering af din betaling, når du handler hos os.

Vi har gennemgået en længere proces hos Paypal om sikkerhed, hvilket betyder at vi kan kalde os Paypal verificeret. Det betyder at sikkerheden er helt i top, og at alle vores oplysninger er verificeret og godkendt af Paypal.

Der kan betales med de følgende betalingskort via Paypal: 

-       VISA Dankort

-       VISA

-       VISA Electron

-       Mastercard

-       American Express

-       Discover

-       Diners Club

 

Yderligere kan betaling ved bankoverførsel også arrangeres, såfremt dette foretrækkes. Kontakt os på info@billige-fjerbolde.dk for mere info omkring dette.

Ved din godkendelse af betalingen, reserveres pengene på din konto, men vi trækker dem først, når varen er afsendt. Du modtager altid en kvittering for dit køb via e-mail.

Maks én rabatkode pr. køb. Du kan altså ikke skrive to forskellige koder på hver 10% og derved få 20% ialt. Det er den første kode, du skriver, der er gældende.

 
Returret/Fortrydelsesret

Ved køb hos Billige-fjerbolde.dk har du ifølge forbrugeraftaleloven altid 14 dages fuld returret. Du er derfor altid velkommen til at levere produktet tilbage såfremt det ikke levede op til dine forventninger. Ønsker du at returnere varen, dækker vi ikke de omkostninger forbundet med returneringen. Du skal derfor selv betale for portoen og evt. andre udgifter forbundet med returneringen.

Returretten forudsætter, at varen tilbageleveres i samme stand og mængde som ved dennes modtagelse. Såfremt varen er brugt på en måde, der forringer varens salgsværdi, bortfalder returretten.

Hvis du vil returnere en vare bedes du udfylde en returblanket og sende pakken tilbage til vores adresse. Når vi har modtaget returpakken og konstateret, at den lever op til kravene for tilbagelevering, krediteres din konto købssummen inden for syv hverdage.

 

Reklamationsret:

Ifølge købeloven har du to års reklamationsret. Dette indebærer at du kan få pengene retur eller ombyttet varen. Som udgangspunkt er det dit ansvar at påvise, at manglen var til stede på købstidspunktet.

De første seks måneder antages det dog, at fejlen også var til stede på købstidspunktet, og det er således vores ansvar at sandsynliggøre, at fejlen ikke var til stede på købstidspunktet. Reklamationsretten forudsætter at varen ikke er blevet misbrugt, og at manglen på produktet ikke er opstået som følge af fejlagtig brug. Alle returomkostninger forbundet ved en reklamation betales af billige-fjerbolde.dk.

 

Priser:

Alle priser fremstår inklusiv dansk moms på 25% og i DKK

Fortrolighed: Personlige informationer behandles strengt fortroligt af billige-fjerbolde.dk. Indtastet information på billige-fjerbolde.dk behandles krypteret, og bliver aldrig delt med en tredjepart.


Gaver og tilbud

Alle ordre over 500kr., som ikke i forvejen er et tilbud, får en gratis gave. Første gave fås ved køb over 500kr. og består af et lækkert grip til dine ketcher.
Næste gave fås ved køb over 1000kr. som består af et ekstra rør af samme slags. 
Man kan ikke få 2 gaver ved 1 køb, så købes der for eksempel for over 1000 kr. fås kun det ene ekstra rør.

Tilbud tillægges ikke gaver, da der i forvejen fås rabat eller gaver oven i. 

 

Generelt:

Udover ovennævnte tager vi forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer. Billige-fjerbolde.dk tager ikke ansvar for eventuelle skader som skulle forekomme i forbindelse med brug af vores produkter.        

 

© 2017 Danmarks Billigste Fjerbolde | Gratis fragt! | - info@billige-fjerbolde.dk -