Badmintonbolde til Danmarks laveste priser

Hvis du er træt af dyre badmintonbolde eller af at spille med ødelagte bolde, så er du kommet til det rette sted! På Billige-Fjerbolde.dk finder du nemlig Danmarks billigste badmintonbolde, så du kan dyrke din sport uden at skulle betale for meget. Vi har samlet et lille udvalg af alsidige badmintonbolde, så du ikke bliver forvirret over en masse forskellige varianter. Vores sortiment består af badmintonbolde for spillere på alle niveauer, og vi holder ligeledes priserne på et niveau hvor alle kan være med. 

 

Lad fornuften sejre

Badmintonbolde er en vare som ofte udskiftes, derfor bør man som badmintonspiller vælge sine badmintonbolde med prisen for øje. Man skal gøre op med sig selv hvor meget man er villig til at bruge på sine bolde når man spiller, og ud fra sit budget beslutte hvilke badmintonbolde man ønsker at købe. Mange anerkendte badmintonmærker fastsætter priserne på deres udstyr med udgangspunkt i deres brand, og det eneste "ekstra" du får med er logo'et på røret. 

 

Du bestemmer selv levetiden på dine badmintonbolde

Når du har fået dine badmintonbolde leveret, skal du passe ordenligt på dem for at opnå den længst mulige levetid. Du kan med nogle enkle metoder fordoble dine badmintonboldes liv. Som udgangspunkt skal dine badmintonbolde altid opbevares meget fugtigt og køligt. Dette kan ske i et køleskab eller blot ved at lægge dine rør på badeværelset. Hvis ikke du har lyst til at have dine badmintonbolde disse steder, så kan du med fordel blot krølle noget vådt avispapir sammen og lægge ned i dine rør.

 

Dette gælder for alle typer badmintonbolde, uanset kvalitet og mærke. Om du spiller på et højt niveau eller blot motionerer på hobbyniveau, så kan du spare store mængder tid og penge ved blot at behandle dine badmintonbolde ordenligt. Fjer et et organisk materiale, som skal "holdes i live", og dette gøres bedst muligt ved at behandle dem ligesom din egen hud. Hold dine badmintonbolde bløde og fugtige - så holder de op til dobbelt så lang tid.

 

Billige badmintonbolde og gratis levering

Vi har valgt at skrue vores prisstruktur sådan sammen, at du ikke betaler for vores udgifter. Vi pålægger kun 35 kr. i ekspedition, hvis du bestiller under 5 rør. Dette beløb dækker emballage og portoen. Bestiller du 5 rør eller derover, så afholder vi selv alle udgifter i forbindelse med forsendelsen af dine badmintonbolde. 

 

Vi har vores eget lager hvilket betyder at vi kan presse prisen helt i bund og samtidig sikre at du har dine fjerbolde indenfor få dage med levering fra Post Danmark.

Vi tilbyder en fast rabat på 5% ved køb af 10 rør af samme slags og 10% ved køb af 20 rør af samme slags.

Der er med andre ord mange penge at spare ved køb af flere rør!

 

 

© 2017 Danmarks Billigste Fjerbolde | Gratis fragt! | - info@billige-fjerbolde.dk -