Klasse A,B,C eller D?

Hvilken fjerbold skal jeg vælge?

Der findes et enormt udvalg af fjerbolde indenfor badminton verdenen og det kan ofte være svært som forbruger at finde lige netop de bolde der passer bedst til ens behov. Vi har derfor gjort det lettere for dig som badminton spiller, at finde de helt rigtige fjerbolde til den helt rigtige pris. Her på siden har vi samlet en oversigt over de forskellige typer fjerbolde der findes samt en tilhørende beskrivelse af kvaliteten. Dette skal gøre det lettere for dig, som kunde, at træffe den rigtige beslutning mht dit køb hos os.

Størstedelen af alle badmintonbolde er produceret af enten gås eller ande fjer, med et tilhørende hoved, som normalt er lavet af kork. Nedenunder finder du en gennemgang af de forskellige typer fjerbolde. De kan inddeles i fire kategorier.

 

Fire kategorier

Top klasse eller klasse A:

Denne type fjer er som regel mere hvid med en større og stærkere rod, samtidig er tykkelsen af fjeren tykkere sammenlignet med andre klasser. Denne type bruges typisk til international konkurrence og elite niveau.

Klasse B: 

Denne type fjer er hvid med en lidt mindre og stærkere rod end klasse A, samtidig er fjeren tyk, dog en smule tyndere end klasse A. Denne type bruges typisk til konkurrence og professionel træning. Se vores klasse B High performance fjerbolde eller vores bedst til prisen fjerbolde

Klasse C: 

Denne type fjer er hvid med en tynd og lidt svagere rod end klasse B, samtidig er tykkelsen på fjeren tynd. Bruges typisk til mindre konkurrencer og træning. Se vores klasse C fjerbolde til den øvede

Klasse D:

Denne type fjer er hvid med et gult skær. Roden på fjeren er tynd og lille, samtidig er tykkelsen på fjeren tynd. 
Bruges typisk til træning. Se her vores klasse D fjerbolde til den lettere øvede eller Danmarks billigste fjerbolde til leg og nybegyndere.

 

© 2017 Danmarks Billigste Fjerbolde | Gratis fragt! | - info@billige-fjerbolde.dk -