Om os

Vores mission og idé

Hos billige-fjerbolde.dk har vi en stor passion for sport og ikke mindst badminton. Alle der har prøvet at spille badminton, kender til de høje priser på fjerbolde. De er oftest alt for dyre og kvaliteten varierende. Hos billige-fjerbolde.dk synes vi ikke, at dyre fjerbolde skal være en hindring. Derfor har vi bl.a. valgt at være lager kørende hvilket betyder at vi kan presse vores priser helt i bund, så alle kan være med! Badminton skal være en sport for alle, hvilket vores sortiment afspejler. Vi har skabt et udvalg af forskellige fjerbolde som varierer helt fra børn og leg til den seriøse spiller. Så uanset om du spiller hver dag, en gang om ugen eller lige er begyndt, så har vi fjerbolden der passer til dig og dit behov. 

Folkene bag billige-fjerbolde.dk

Bag billige-fjerbolde.dk finder du Nicolai og Anders som begge er sportsudøvere på højt plan, med mange år i bagagen indenfor forskellige sportsgrene. Derfor er vi sikre på at vi kan yde dig den bedste service og hjælpe hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Kontakt os

Har du et spørgsmål? Er der noget vi skal vide? Har vi lavet noget godt? Noget skidt? Under alle omstændigheder hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt os på enten:

email: info@billige-fjerbolde.dk (eller udfyld kontaktformularen)

Tlf: 2047 1004

 

Dkan også finde os på vores Facebook side billige-fjerbolde.dk Like os i dag! Og deltag samtidig i vores løbende konkurrencer om lækkert badminton udstyr.  

    

FORM71 ApS

Billige-fjerbolde.dk

Solvangsvej 30

2600, Glostrup                       

Danmark

 

 

© 2017 Danmarks Billigste Fjerbolde | Gratis fragt! | - info@billige-fjerbolde.dk -